Mijn neefje is voetballer, bij de F-jes. Of ome Roel niet een keer foto’s kon komen maken, was de vraag. Nou ja, dat kan. Zaterdag was het zover. Het toernooi was bij de buren, dus ik kon er te voet naar toe.

Voor mij is voetbal een totaal onbekende wereld. Tot m’n 18e heb ik aan atletiek gedaan en daarna ben ik op de fiets gestapt. ff wennen dus. Het mooie is dat er handerden kinderen aan het sporten zijn en dat die allemaal plezier hebben, wat de achterliggende bedoeling van sommige vaders ook is.

Foto’s maken van voetballen had ik eigenlijk ook nog nooit gedaan, op die ene keer Fortuna na dan, maar er zijn mensen die zeggen dat dat geen voetbal is…. In die discussie meng ik me niet :). Het is heel anders dan wielrennen en hardlopen. Daar lopen er geen andere sporters in de weg. Uiteindelijk was is wel tevreden met het resultaat. Hieronder staan er nog een paar: