Vrijdag 7 oktober werd tijdens trevianumdag de Treviloop gehouden. Alle leerlingen van de onderbouw van Trevianum renden een ronde van 2,3 kilometer. Ze hadden allemaal sponsors gezocht en liepen met z’n allen ruim €17.000 bij elkaar voor Stichting Roparun. Een waanzinnig bedrag!

Het weer was niet goed. Het waren met vlagen haast apocaliptische omstandigheden, maar onze dappere leerlingen beten door en voltooiden allemaal de tocht. Mooie complimenten heb ik van meerdere mensen gehoord. Iedereen was onder de indruk van de energie en het enthousiasme van de leerlingen. Zelfs de regen kon dat niet verminderen.

Ik heb samen met Frans foto’s gemaakt van de prestaties van de leerlingen om deze voor een vriendelijke prijs te koop aan te bieden (downloaden, afdrukken, T-shirts, mokken het kan allemaal!). De hele opbrengst gaat natuurlijk naar Stichting Roparun!!

De foto’s zijn HIER te bekijken en te bestellen. We hebben bijna alle deelnemers gefotografeerd! Aan de verwerk- en verzendkosten houdt niemand iets over (zeker ons goede doel niet!). Het is dus slim om met een groep samen te bestellen.

Hieronder een paar voorbeelden om alvast in de stemming te komen 🙂

Klik hieronder om de rest van de foto’s te bekijken!