De geruchten zijn dat Fortuna dit jaar solide, aanvallend, vastberaden en goed speelt. Er waren pas twee wedstrijden geweest en je kent het verhaal van de zwaluwen en de zomer en zo, dus ik was wat afwachtend toen ik gisteravond naar het stadion vertrok voor Fortuna-Almere City.

Het begon niet zo goed: Na drie minuten stond het 0-1 voor de bezoekers. Ik zag even zelfs die ene zwaluw vertrekken, maar ik had geen gelijk. Het bleek zo ongeveer de enige kans die Almere de eerste dertig minuten kreeg en Fortuna bleef onverstoord op jacht gaan naar de gelijkmaker. Die viel ook en in de tweede helft werd het verdiend 2-1, dit tot groot genoegen van de supporters.

Het lijkt toch echt wel anders te gaan dan in voorgaande jaren. er wordt veel meer naar voren gevoetbald en er is een aantal spelers die veel in hun mars lijken te hebben. Het is allemaal meer solide dan voorheen.

Nog geen zomer, maar twee zwaluwen zijn het al zeker…

.

.

foralm 2-1 2016 - roelfotografie-310 foralm 2-1 2016 - roelfotografie-483 foralm 2-1 2016 - roelfotografie-74 foralm 2-1 2016 - roelfotografie-448 foralm 2-1 2016 - roelfotografie-810 foralm 2-1 2016 - roelfotografie-386 foralm 2-1 2016 - roelfotografie-842